Muzeul Antipa poate fi vizitat virtual

May 5th, 2009

Muzeul Grigore Antipa - BucurestiMuzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa“, inaccesibil publicului din cauza lucrarilor de reorganizare si modernizare începute în ianuarie, poate fi vizitat virtual, pe site-ul www.antipa.ro.

La solicitarile publicului, dar si din dorinta de a continua promovarea valorosului patrimoniu stiintific si cultural detinut (diorame, colectiile de zoologie, paleontologie si mineralogie, cele de etnografie mondiala si antropologie), incepand cu data de 15 aprilie, atat cei care nu ne-au trecut pragul niciodata cat si prietenii fideli ai muzeului pot porni intr-o vizita virtuala prin salile expunerii permanente, asa cum a fost aceasta organizata pana la data inchiderii. La imaginile din actualul tur virtual vor fi adaugate, în timp, si panorame ale colectiilor stiintifice, inaccesibile publicului larg.

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” a fost închis la începutul lunii ianuarie, pentru efectuarea lucrarilor de renovare la cladire, dar si pentru modernizarea expozitiei permanente, urmand a fi redeschis în ianuarie 2010.