Restrictii rutiere pe DN 7 între Deva si Orastie

September 19th, 2007

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca începând cu data de 20 septembrie 2007, în judetul Hunedoara, pe DN7, pe tronsonul Deva-Orastie, ca urmare a executarii unor lucrari de reabilitare a partii carosabile, circulatia vehiculelor va fi restrictionata. Primele restrictii se vor institui la iesirea din Municipiul Deva spre Simeria, iar traficul rutier se va desfasura pe un singur fir în ambele sensuri de mers.
Pentru a evita crearea unor ambuteiaje pe acest sector de drum recomandam conducatorilor auto urmatoarele rute ocolitoare:
DJ 107 A – Halta Geoagiu – Gelmar – Rapolt – Uroi – Harau –Bârsau – Soimus (DJ 761) si apoi pe DJ 706 A – Soimus – Branisca – Bretea Muresana – Ilia, cu reintrare în DN 7.
Conducatorii auto care circula în zona sunt rugati ca în aceasta perioada sa manifeste rabdare si întelegere, sa respecte semnalizarea rutiera, semnalele politistilor prezenti la fata locului, precum si ale pilotilor de dirijare a circulatiei din cadrul societatii care executa lucrarea de reabilitare.

Trafic inchis pe DN 66 in fiecare miercuri

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Române reaminteste ca executarea lucrarilor cuprinse în obiectivul “Amenajare hidroenergetica a râului Jiu pe sectorul Livezeni-Bumbesti” a impus restrictionarea circulatiei vehiculelor. Astfel, pâna în data de 15 noiembrie 2007, pe DN 66, sectorul Lainici-Petrosani, între kilometrii 123+667 si 124+679,traficul rutier va fi închis în fiecare zi de miercuri, intervalul orar 10.00-16.00.
Circulatia se va desfasura deviat, în ambele sensuri, pe urmatoarele rute ocolitoare:
DN 67-Târgu Jiu- Râmnicu Vâlcea, DN 7-Râmnicu Vâlcea-Brezoi-Sibiu- Simeria si DN 66- Simeria-Hateg-Petrosani;
DN 67-Târgu Jiu-Drobeta Turnu Severin, DN 6 -Drobeta Turnu Severin- Orsova-Caransebes, DN 68- Caransebes-Hateg si DN 66-Hateg-Petrosani;
DN 67-Tg. Jiu-Filiasi, DN 6-Filiasi-Drobeta Turnu Severin-Orsova- Caransebes, DN 68-Caransebes-Hateg si DN 66-Hateg-Petrosani.