Noaptea alba a Bucurestiului

September 18th, 2007

In acest week-end Bucurestiul intra in randul capitalelor europene care formeaza Clubul Noptilor Albe. Este vorba de o manifetare culturala de anvergura care implica organizarea mai multor manifestari culturale cum ar fi scenete stradale, acrobatii, proiectii unicat de lasere si opere de arta pe cladirea Palatului Parlamentului, concerte in aer liber in Piata Unirii, Piata Constitutiei si raul Dambovita.
Aceasta prima Noapte Alba a bucurestenilor este programata sa inceapa sambata, 22 septembrie, laora 18.00 si sa se termine duminica dimineata la ora 4.00.
Organizatorii vor pregati in Piata Constitutiei trei scene. Pe una vor canta Proconsul, Zdob si Zdub si alti invitati, pe a doua va evolua trupa de teatru Malabar, iar pe a treia va putea fi admirata intr-un spectacol inedit trupa Vertical Show.
Dupa ora doua noaptea, spectacolele vor avea locm pe Splaiul Dambovitei, in dreptul Bulevardului Libertatii, unde o echipa venita din Germania va proiecta pe apa Dambovitei imagini cu cladiri din Bucuresti si din alte orase europene.
De asemenea, teatrele, galeriile de arta, muzeele, restaurantele si punctele de distractie vor fi deschise toata noapte iar accesul vizitatorilor va fi gratuit.