“Litoral Tour” cu autobuze etajate pe traseul Constanta – Mangalia

July 2nd, 2009

Litoral Tour - Autobuze etajateTuristii aflati pe litoralul Marii Negre se pot plimba cu autobuze etajate, patru dintre cele zece astfel de mijloace de transport achizitionate de administratia locala fiind introduse in circulatie pe ruta gara Constanta – Mangalia.

Plecarea acestora se va face de la Gara Constanta, în fiecare zi, la orele 11.00 si 13.45, pe traseul: Eforie Nord, Techirghiol, Eforie Sud, Costinesti, Neptun, Jupiter, Saturn, Venus, Mangalia (port turistic).

Pretul biletelor: Constanta – Mangalia (sau Mangalia – Constanta) – 8 lei, Constanta – Mangalia, dus întors – 12 lei, iar biletul între doua statii de pe traseu este de 5 lei.

Autobuzele, conceptie 2006, sunt dotate cu rampe pentru accesul persoanelor cu handicap si suspensii care permit înclinarea lor si dispun de un sistem audio performant, care permite o traducere simultana, în noua limbi, a prezentarii realizate de ghid. Autobuzele au o capacitate de 90 de locuri fiecare si pot fi folosite si în timpul iernii, pentru ca sînt dotate cu sisteme de încalzire, iar etajul poate fi etansat.