Litoral pentru toti si vacante la tara

September 2nd, 2007

Litoralul Marii NegreProgramul intitulat “Litoral pentru toti” a inceput de la 1 septembrie, a anuntat Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism. Potrivit comunicatului de presa, hotelurile si pensiunile cuprinse in acest program ofera sejururi de 6 nopti de cazare la pretul de 109 lei pentru o persoana.
Tariful nu include servicii de masa, ci doar TVA si comisionul de 10 la suta pentru agentiile de turism. Biletele se pot cumpara de la agentiile membre ale Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.
In paralel se desfasoara si un alt program similar apartinand Federatiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), intitulat “O saptamana la mare”.
De asemenea, in perioada 1 septembrie – 15 octombrie, Asociatia Nationala pentru Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) ofera programul special de vacante la tara. Este vorba de oferte turistice in pensiuni agroturistice din peste 30 de localitati. Oferta este de sase zile cu cinci nopti de cazare la pretul de 135 lei de persoana (pensiuni de doua margarete) sau 170 lei de persoana (pensiuni de 3 si 4 margarete). In oferta sunt incluse pensiuni din Brasov, Neamt, Harghita, Gorj, Dambovita, Constanta si Cluj.