Jocuri de lumini si efecte multimedia la Muzeul Taranului Roman

May 13th, 2008

Cu ocazia manifestarii de nivel mondial Noaptea Muzeelor, pe 17 mai, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti va avea loc un inedit spectacol de lumini si efecte multimedia proiectat de cunoscutul Philipp Geist. De exemplu, unul din efectele create de Geist va consta in ingeri care vor pluti printre copaci. De asemenea la Muzeul de la Sosea vor canta muzicantii din Bradiceni-Gorj, dar si Taraful Ion Albisteanu.
In cadrul acestei manifestari, 12 muzee bucurestene vor fi deschise dintre care mentionam: Muzeul Colectiilor de Arta, Muzeul National de Arta Contemporana, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National de Geologie, Muzeul National “George Enescu”, Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” si Muzeul Taranului Roman.
Pentru turistii amatori va fi pus un autobuz care va parcurge care leaga muzeele participante. Turistii care trec pe la cel putin opt muzee si colectioneaza biletele de intrare sau stampilele muzeelor vor primi un cadou surpriza.