Discovery Campus in Romania

August 29th, 2007

Discovery Campus, una dintre cele mai importante platforme internationale de training in filmul documentar organizeaza in perioada 14 – 16 septembrie o sesiune deschisa la Timisoara.
La aceasta manifestare vor participa circa 100 de specialisti, regizori, producatori si distribuitori de film documentar afiliati la canale de televiziune prestigioase cum ar fi Discovery Channel, Institutul Sundance, Channel 4, ARTE, ZDF, ORF sau HBO.
De aceea, profesionistii din domeniul filmului documentar, dar si amatorii, sunt invitati sa se inscrie la aceasta sesiune de trainig, fiind o oportunitate unica pentru a se intalni cu specialistii din strainatate. Cei care doresc sa se inscrie o pot face pana la data de 7 septembrie accesand pagina www.discovery-campus.de/v2/page/symposia/symposia_register/34/.
Prin Discovery Campus se incearca promovarea celor mai noi experiente in domeniul filmului documentar de inalta calitate.
Discovery Campus este o organizatie non-profit, lansata in 1998 in Germania, fiind sustinuta si finantata de Programul MEDIA Plus al Uniunii Europene, de fundatii de film germane si europene, companii publice si private din domeniul audio-vizualului, companii de productie si distributie, autoritati locale, regionale si nationale.