Cele mai ieftine cazari la munte in aceasta perioada

June 12th, 2010

SinaiaIn Apuseni, o innoptare accesibila in statiunea Arieseni te costa 25 de lei (5,9 euro). Vei fi cazat in camera dubla, la o pensiune de patru stele. Tariful este valabil pâna la 1 iulie.
La Brasov, o cazare ieftina aici ajunge la 26 de lei (6,1 euro). Tariful include cazare in camera dubla la un hotel de trei stele si este valabil pâna pe 15 iulie. 


Cu 31 de lei (7,3 euro) pe noapte poti merge la Busteni. Vei fi cazat in camera dubla, la o pensiune de trei stele. Pretul este valabil pâna pe 30 septembrie.
La Vatra Dornei pâna pe 30 iunie, o innoptare ieftina la un hotel de doua stele ajunge la 35 de lei (8,2 euro). De la 1 iulie, vei plati 53 de lei pentru o noapte de cazare la aceeasi unitate.


La Bran o innoptare te costa tot 35 de lei. Tariful acopera cazare in camera dubla, la o pensiune de patru stele si este valabil pe perioada weekend-ului, pâna pe 30 iunie. Dar daca vii in afara weekend-ului, tariful scade la 30 de lei. Micul dejun la hotel te costa inca 15 lei, daca vrei sa il servesti la hotel. 

Cu sensibil mai multi bani te cazezi la o pensiune cu vedere spre castelul Bran. Te costa 40 de lei (9,4 euro) o noapte intr-o camera dubla la o vila de patru stele din Bran. Tariful este valabil pâna pe 22 iulie.


La Predeal o innoptare ieftina te costa tot 40 de lei. Tariful acopera cazarea in camera dubla dintr-o vila de trei stele si este valabil pâna la 1 iulie. 

La Sinaia o noapte in camera dubla intr-o pensiune de trei stele te costa 45 de lei (10,6). Tariful acopera si demipensiune si este valabil pâna pe 1 octombrie.


La Poiana Brasov o cazare ieftina se ridica la 55 de lei (13 euro). in tarif sunt incluse cazarea in camera dubla dintr-o vila de trei stele si este valabil pâna pe 15 iunie.