Zilele orasului Panciu

September 20th, 2007

Sarbatoare mare in orasul vrancean Panciu. Incepand de vineri, 21 septembrie si pana duminica, 23 septembrie, se vor desfasura o serie de manifestari sub genericul Zilele orasului Panciu.
Mai intai, vineri, se va decerna titlul de cetatean de onoare profesorului universitar George Burdea din New Jersey si apoi va avea loc inaugurarea memorialului Ionel Brandabur.
Sambata dimineata, dupa o slujba de pomenirea Sf. Teodosie de la Manstirea Brazi, va urma o parada militara cu fanfara de la UM 01470 Focsani, demonstratii de karate si momente artistice. Totodata se desfasoara un targ al mesterilor populari, un targ de autoturisme si altul de masini si utilaje agricole. Amatorii de intreceri sportive se vor putea delecta cu fotbal, karting, baschet si atletism. Spre seara, nu spectacol folcloric va fi sustinut de postul tv Favorit. Duminica de la ora 14,00, un spectacol maraton, de 9 ore, ii va aduce pe scena instalata in aer liber in centrul orasului pe Raol, Ana, Autentic, Mirabela Dauer, Aurel Tamas, Jamal, Aurel Moldoveanu, Fly Project, Hara si Hi-Q. La final, nu va lipsi focul de artificii.