Vienna Music Film Festival la Bucuresti

September 24th, 2007

Amatorii de muzica buna sunt invitati sa asiste, timp de cinci zile, la un spectacol in aer liber, in Piata Enescu, intitulat Vienna Music Film Festival.
Pe langa proiectiile open-air si concerte live, cei prezenti vor putea dansa pe ritmuri clasice, zilnic, intre orele 18,30 – 19,30, pe un ring amenajat special. Pentru a intregi atmosfera vieneza, nu vor lipsi cafenele stilate si elegante care vor servi specialitati culinare si bauturi specifice.
Manifestarea va incepe pe 26 septembrie, la ora 18,00, dupa care, de la ora 21,00 va fi vizionat Concertul de Anul Nou 2007, în interpretarea Filarmonicii din Viena dirijata de Zubin Mehta. Joi, 27 septembrie, de la aceeasi ora, va un ecran instalat in Piata Enescu va rula opera comica a lui Gaetano Donizetti, “Elixirul Dragostei”. Vineri, 28 septembrie, va fi proiectata opera “Manon”, a compozitorului Jules Massenet. Sambata, 29 septembrie, se va putea viziona opereta “Liliacul” de Johann Strauss jr. Manifestarea se va incheia duminica, 30 septembrie, cand va fi proiectat Concertul pentru Europa.
In toata aceasta perioada, zona va fi deschisa publicului, in mod gratuit, intre orele 11,00 – 23,00.