Valentine’s Day la Castelul Bran (11-14 februarie 2012)

February 9th, 2012

Afis - Valentine’s Day la Castelul Bran

Prima etapa a evenimentului consta in organizarea unei tombole, în intervalul 11 – 14 februarie, la care pot participa toti vizitatorii Castelului Bran. Fiecare dintre acestia va primi un talon de participare la concurs, pe care va trebui să-l completeze cu datele de identificare (nume, prenume, adresa, număr de telefon / adresa de e-mail), necesare pentru expedierea cadoului catre castigător.

Pentru a fi parte activa in campania propusa de organizator, participantii vor răspunde la întrebarea ”De ce iubesti Castelul Bran?”.

Tombola se va desfăsura pe parcursul orelor de program, respectiv 09.00 – 16.00, în perioada 11 – 14 februarie. Fiecare talon completat va fi introdus în urna transparentă, instalata la finalul turului de vizitare.

Extragerea talonului castigator se va face dupa inchiderea urnei, mai exact după ce ultimul vizitator din 14 februarie termină turul. Castigatorul va fi anuntat, in cel mai scurt timp, telefonic sau prin email. Premiul consta într-o cutie speciala de bomboane, o punga de cafea, personalizate cu sigla Castelului Bran si o sticlă de vin de colectie, Chateau Bran – Reserve de L’Archiduc.

Un raspuns original, creativ si sincer va fi, de asemenea, premiat cu o cina pentru doua persoane, intr-un restaurant partener din Bran sau intr-o locatie din orasul de provenienta al castigatorului, selectata de organizator. Textul poate fi folosit de către Castelul Bran, în viitoarele campanii de imagine.

În cazul în care talonul este incomplet, fiind imposibilă expedierea cadoului, se va trece la alegerea unui nou câstigător. Costurile de expediere vor fi suportate de Castelul Bran. Nu se acordă echivalentul în bani al premiului.

Bran Castle - Dracula's Castle

Etapa a doua a evenimentului va avea loc în data de 14 februarie 2012.

Fiecare cuplu ce va trece pragul Castelului Bran va fi invitat, pret de cateva minute, in Sufrageria Regala. Intr-un cadru elegant, oaspetii nostri vor redescoperi sentimente, declaratii, arta si istorie, in compania unui ceai fierbinte, a unei cafele sau a unei cani cu ciocolata calda.

Astfel, oferim invitatilor ocazia unica de a face parte din atmosfera interbelica, incarcata de romatism si exact potrivita pentru Valentine’s day.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, va rugam sa nu ezitati in a ne contacta la numarul de telefon 0268.237.700.