Traficul rutier la intrarea în Suceava este inchis pentru o luna

September 18th, 2008

Timp de aproape o luna, pana pe 15 octombrie, circulatia auto pe drumul european E 576, in comuna Scheia, la intrarea in municipiul Suceava, va fi inchisa din cauza unor lucrari de reabilitare a carosabilului. Politistii le recomanda soferilor sa foloseasca rute ocolitoare.
Astfel dinspre Roman pentru Siret traficul greu va fi deviat pe traseul DN 2 – Spataresti – Paltinoasa pe DN 2E, Paltinoasa – Scheia pe DN 17, Scheia – Suceava pe DC 74, Suceava – Siret pe DN 2, iar pentru traficul greu dinspre Siret pentru municipiul Roman pe traseul Siret – Suceava pe DN2, Suceava – Scheia pe DC 74, Scheia – Paltinoasa pe DN 17, Paltinoasa – Spataresti pe DN 2E.
De asemenea, pentru traficul greu dinspre municipiul Roman pentru Botosani va fi folosit traseul Spataresti – Paltinoasa pe DN 2E, Paltinoasa – Scheia pe DN17, Scheia – Suceava pe DC 74, Suceava – Botosani pe DN 29, iar pentru traficul greu dinspre municipiul Botosani pentru municipiul Roman pe ruta Botosani – Suceava pe DN 29, Suceava – Scheia pe DC 74, Scheia – Paltinoasa pe DN 17, Paltinoasa – Spataresti pe DN 2E.
Traficul usor de pe DN 17 va fi deviat total pe DC 74 Scheia, pana la intrarea in municipiul Suceava, de unde se va desfasura în conditii normale.