Salina artificiala la Brasov

August 10th, 2009

BrasovDotată la cele mai înalte standarde, grota salină este locul ideal pentru relaxare şi tratarea afecţiunilor respiratorii. Cu un interior intim, salina artificială este placată cu cinci tone de sare naturală de cea mai înaltă calitate, importată din Marea Moartă şi Munţii Himalaya, combinată cu cristale de sare de la cel mai mare sanatoriu de gen din Europa, salina din Wieliczka, din Polonia.Grota salină din Braşov are şi doi pereţi iluminaţi cu cristale de sare, fapt ce duce la creşterea efectului benefic al acesteia.

Deţinătorii acestui loc spun că au preluat modelul din Praga. Climatul camerei cristaline este bogat în minerale, iod, potasiu, magneziu, calciu, brom, sodiu şi are efect asupra organismului reducând stresul şi oboseala. De asemenea, printre serviciile salinei se numără şi masajul de întreţinere corporală.

Capacitatea salinei este de 7 persoane per şedinţă, dar există chiar posibilitatea ca familiile cu copii să închirieze camera cristalină. Pentru cei mici există chiar şi un colţ special amenajat, dotat cu un tobogan şi alte jucării pentru modelarea sării. De asemenea, la relaxarea vizitatorilor contribuie şi scaunele ergonomice.

Vizitele la salină sunt indicate în cazul persoanelor care suferă de astm bronsic, bronşită, inflamaţii ale căilor respiratorii, sinuzite cronice, insuficienţe respiratorii, alergii la praf, alergii epidermice, în cazuri de nevroză, stări de oboseală, epuizare şi stres. Nu trebuie să calce pragul unei saline persoanele care suferă de tuberculoză pulmobnară, infarct miocardic recent, angină pectorală cu crize frecvente, epilepsie şi boli infecto-contagioase.

Adresa: Str. Ion Paun Pincio ( langa sediu RDS – Hidromecanica, colt cu ND Cocea).
Informatii si rezervari– Tel :0771-724358 sau 0368-885815

Program:
luni-sâmbătă între 9.00 – 20.00
Pret:
13 lei pentru adulti
10 lei pentru studenti si pensionari
Abonamente:
55 lei pentru un abonament de 5 sedinte, iar la redus 45 de lei
100 lei pentru un abonament de 10 sedinte, iar la pret redus 80 lei

Persoanele care vizitează pentru prima dată salina beneficiază de gratuitate pentru prima şedinţă, până pe data de 15 septembrie.