Festivalul “Toamna cugireana”

September 19th, 2007

Orasul Cugir sarbatoreste in perioada 21-23 septembrie, cea de a XI-a editie a festivalului intitulat “Toamna cugireana”.
Potrivit celor declarate de reprezentantii Primariei, in acest an, la sectiunea folclor au fost invitate o formatie de dansuri sasesti din Petresti, un grup de dansuri maghiare din Balan, formatiile “Doina Aiudului”, “Jidvei Romania” si “Dor transilvan” din Cluj, precum si alti solisti de muzica populara. De cealalta parte, tinerii se vor putea delecta cu muzica trupelor Hi-Q, Night Losers, Heaven si Cargo. De asemenea va mai fi prezenta fanfara din orasul Wasserburg (oras infratit) plus un grup de dansatori bavarezi.
Sambata dupa-amiaza,incepand cu ora 17,00 la Casa de Cultura vor fi sarbatorite cuplurile care au implinit 50 de ani de viata impreuna. In cele trei zile de distractie nu vor lipsi competitiile sportive, cum ar fi un minicampionat de fotbal, intreceri de karturi si skate-board si chiar Off- Road Challenge Cugir 2007pentru pasionatii de motoare. In rest veselie, discoteci in aer liber iar la sfarsit un foc de artificii.