Festivalul Masca, ca un festival de cartier

September 26th, 2007

Sub deviza “O sarbatoare in familie”, Teatrul Masca organizeaza in perioada 28 – 30 septembrie, a treia editie a Festivalului Masca, eveniment ce precede deschiderea stagiunii.
Manifestarea va avea loc in corturi amenajate in curtea sediului din Bulevardul Uverturii 70-72, unde organizatorii au pus la punct un concept de festival de cartier.
Timp de trei zile, amatorii de teatru se vor putea bucura de momente speciale oferite de Teatrul Masca si Teatrul Ion Creanga, precum si de o serie de artisti cum ar fi: Tamara Buciuceanu, Corina Chiriac, Ovidiu Lipan Tandarica, Holograf, Anca Sigartau, Ioan Gyuri Pascu, Leonard Iosefini sau Loredana Groza.De asemenea vor avea loc si momente de spectacole conexe cu teatrul: iluzionism cu Leonard Iosefini, parada de rochii de mirese si coafuri de nunta – Gilda Ivanovici si Marian Darta, sau spectacole si activitati interactive pentru copii si adolescenti. Nu va lipsi muzica de fanfara, o prezentare a traditiilor populare romanesti din sudul tarii, precum si de spectacolele de varietati.