Clujenii au castigat concursul de gatit in aer liber

September 17th, 2007

MancareDupa doua zile de concurs, in acest week-end, in parcul Castelului Gilau, Campionatul International de Gatit in Aer Liber si-a desemnat castigatorii. Trofeul competitiei a fost adjudecat de bucatarii de la restaurantul clujean Amurg. Acestia au prezentat un meniu alternativ si doua platouri. De asemenea, la sectiunea “mancaruri gatite in aer liber” locul I a fost obtinut de echipa Star Mountain, la sectiunea de mancaruri gatite pe plita si la gratar locul fruntas a fost obtinut de echipa Vino Vero. De asemena, la “hrana rece” a castigat echipa restaurantului Amurg, la meniu alternativ echipa Delicatii si la sectiunea Creatii a castigat echipa Presa de Vin. In general atat participantii cat si turistii prezenti s-au bucurat de un program variat cu prezentari de produse, degustari de vinuri, teatru de papusi, concerte, momente umoristice de stand-up comedy sau o expozitie de ATV-uri.
Deoarece aceasta prima editie s-a dovedit un succes, organizatorii, Asociatia Culturala Euro Est Alternativ (ACEEA) intentioneaza ca de la anul sa organizeze un campionat cu trei etape de desfasurare in cele trei zone geografice: Ardeal, Moldova si Muntenia.
Dupa doua zile de concurs, in acest week-end, in parcul Castelului Gilau, Campionatul International de Gatit in Aer Liber si-a desemnat castigatorii. Trofeul competitiei a fost adjudecat de bucatarii de la restaurantul clujean Amurg. Acestia au prezentat un meniu alternativ si doua platouri. De asemenea, la sectiunea “mancaruri gatite in aer liber” locul I a fost obtinut de echipa StarMountain, la sectiunea de mancaruri gatite pe plita si la gratar locul fruntas a fost obtinut de echipa Vino Vero. De asemena, la “hrana rece” a castigat echipa restaurantului Amurg, la meniu alternativ echipa Delicatii si la sectiunea Creatii a castigat echipa Presa de Vin. In general atat participantii cat si turistii prezenti s-au bucurat de un program variat cu prezentari de produse, degustari de vinuri, teatru de papusi, concerte, momenteumoristice de stand-up comedy sau o expozitie de ATV-uri.
Deoarece aceasta prima editie s-a dovedit un succes, organizatorii, Asociatia Culturala Euro Est Alternativ (ACEEA) intentioneaza ca de la anul sa organizeze un campionat cu trei etape de desfasurare in cele trei zone geografice: Ardeal,Moldova si Muntenia.