Cina romantica la Bran

April 17th, 2010

Castelul BranO cina romantica, intr-un loc de poveste, cu muzicanti in surdina, lumanari, chelneri discreti si meniu personalizat – oricine se poate transforma pentru o seara in print sau printesa sau, de ce nu, chiar in vampir – pentru a dispune de Castelul Bran dupa bunul plac. Asta, desigur, daca ii permite bugetul. 

Pachetul de baza porneste de la 1.900 de euro plus TVA si include, in primul rand, acces nelimitat in castel. Oaspetele este intampinat cel mai devreme la ora 19.00, la poarta Castelului pentru a lua in primire cheia domeniului.

Castelul BranDe anul viitor se va putea si dormi in Castel

ul Bran

Pretul aventurii creste odata cu pretentiile vizitatorului – trei sau mai multe delicatese culinare servite cu tacamuri de argint si portelanuri. Un coniac in Biblioteca Regala sau un ceai pe terasa – nicio dorinta nu va fi refuzata de personalul aflat la dispozitie o noapte intreaga. 

Deocamdata nu se poate dormi in castel. Exista un proiect de amenajare a unui apartament, dar probabil ca acest lucru va fi posibil abia anul viitor. 

Potrivit acestuia, posibilitatile sunt nelimitate: oaspetii vor beneficia de un spectacol privat de teatru sau un concert. El spune ca au fost deja trei perechi care au beneficiat de aceasta cina speciala.


Noutatile de la Bran nu se opresc aici: cei care administreaza domeniul promit sa organizeze, din aceasta vara, in fiecare vineri, un tur al castelului in miez de noapte, cu torte si lumanari, si in fiecare sambata, o piesa de teatru. Aceste variante vor avea insa preturi accesibile, pentru a se adresa unui public mai larg. 

Doritorii mai pot organiza aici diferite evenimente, cum ar fi petreceri, nunti si chiar teambuildinguri cu distractii de genul: vanatori de comori si lectii de tras cu arcul.