Cele mai ieftine destinatii externe din septembrie – litoralul turcesc si bulgaresc

August 17th, 2010

Statiunea Sunny Beach - BulgariaCele mai avantajoase destinatii externe în luna septembrie sunt statiunile de pe litoralul turcesc si bulgaresc. Cu 15 euro mergi într-o vacanta de opt zile pe litoralul turcesc iar cu 30 de euro ajungi la Nisipurile de Aur, în statiunea bulgara Sunny Beach sau în statiunea Kiten, situata tot în Bulgaria. Un sejur într-o statiune din Corfu sau din Thassos te costa între 85 si 95 de euro, în luna septembrie.

Marmaris: 18-25 septembrie. 
Un sejur de opt zile în statiunea turceasca Marmaris ajunge la 15 euro. În pret intra sapte nopti cazare într-un hotel de trei stele.

Nisipurile de Aur: 1-4 septembrie. 
O mini-vacanta de patru zile în statiunea Nisipurile de Aur se ridica la 30 de euro, în septembrie. Tariful acopera cazare în camera dubla la un hotel de trei stele si demipensiune. 

Sunny Beach: 6-9 septembrie. 
Patru zile în statiunea Sunny Beach te costa 33 de euro. Pretul acopera trei nopti cazare în camera dubla dintr-un hotel de patru stele si demipensiune. 

Kiten (Bulgaria): 1-4 septembrie. 
O mini-vacanta în statiunea bulgara Kiten te costa 34 de euro în septembrie. În pret intra trei nopti cazare în camera dubla dintr-un hotel de patru stele cu all inclusive. 

Paralia Katerini: 10-17 septembrie. 
Un sejur de opt zile în statiunea greceasca Paralia Katerini te costa 50 euro, daca alegi sa mergi în vacanta în septembrie. Tariful acopera sapte nopti cazare la o vila de doua stele si însotitorul de grup din Romania.

Corfu: 15-23 septembrie. 
O vacanta de sapte zile în statiunea Aspro Kavos te costa 85 de euro. În tarif intra sase nopti cazare într-o vila de trei stele.

Insula Thassos: 11-19 septembrie. 
Un sejur de noua zile în Limenarias (Thassos) ajunge la circa 95 de euro. În pret intra cazarea la o vila de trei stele, transportul cu autocarul, însotitorul de grup si vizita la Kavala.