Bilete la concertul formatiei Deep Purple

September 25th, 2007

Incepand de marti, 25 septembrie, s-au pus in vanzare bilete la concertul formatiei Deep Purple, care va avea loc pe 31 octombrie pe stadionul Cotroceni din Bucuresti. Preturile biletelor sunt cuprinse intre 38 si 238 de lei, informeaza organizatorii evenimentului, Modus Production.
Biletele se pot cumpara din retelele magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, la casa de bilete a Stadionului Cotroceni, precum si online, pe site-urile: www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.eventim.ro. Preturile difera in functie de zona astfel: 38 de lei – teren, lateral – , 68 de lei – peluza – , 78 de lei – teren, in fata scenei – , 148 de lei – tribuna I, lateral – si 238 de lei – tribuna I, central.
Concertul face parte din turneul mondial intitulat “The Rapture of the Deep”, care promoveaza albumul cu acelasi nume. Dupa Bucuresti, trupa va mai concerta pe 1 noiembrie la Sofia, in Bulgaria, pe 3 noiembrie la Sarajevo, Bosnia, pe 4 noiembrie la Split, Croatia, iar pe 6, la Budapesta, Ungaria.
Deep Purple este cunoscuta in special pentru hit-urile “Smoke on the Water” si “Child in Time”.