A X-a editie a Festivalului Rachiei in Caras Severin

October 19th, 2007

Sambata, 20 octombrie, in localitatea Zorlentu-Mare, din judetul Caras Severin, va avea loc a X-a editie a Festivalului Rachiei. La manifestare si-au anuntat prezenta producatori din zonele Caras-Severinului si invitati din zonele Herendesti, Victor Vlad Delamarina, Lugoj din judetul Timis. De asemenea sunt asteptati si invitati din Banatul Sarbesc, de la Zrenianin si Torac.
Pe langa standurile cu bauturi, cei care vor vizita targul vor avea ocazia sa se delecteze cu mancaruri traditionale banatene cum ar fi sarmalele, fasolea cu carnat si mamaliga. Mai mult, organizatorii au anuntat ca celebrul campion mondial de box Feri Vastag va fi prezent la Festival pentru a gati un gulas pe care il va imparti celor care vor dori sa guste.
Premiul cel mare va fi acordat pentru cea mai buna rachie obtinuta din prune, mere sau alte fructe. Nu va fi uitat nici premiul pentru cel mai bun bautor.
In acest an organizatorii au mutat Festivalul de la Baile Herculane la Zorlentu-Mare din cauza drumurilor prosate care faceau dificila deplasarea concurentilor si a turistilor in cunoscuta statiune.

Sarbatori si Festivaluri in Bucovina
Sarbatori si Festivaluri in Maramures