Se refac hartile traseelor de mountain bike din Poiana Rusca

July 30th, 2008

Hartile cu traseele de mountain bike din masivul Poiana Rusca vor fi refacute de membrii Clubului de Cicloturism “Napoca” (CNN), deoarece au fost constatate mari discrepante intre hartile existente si ceea ce exista la fata locului.
“S-au constatat mari discrepante intre hartile existente si realitatea din teren. De exemplu, drumuri care exista doar pe harti sau drumuri bune dar care nu sunt trecute pe nici o harta disponibila public, sate parasite si cabane ruinate sau demolate de decenii, dar si obiective turistice noi, necunoscute inca publicului larg. CCN va putea face corecturile necesare si pune la dispozitia cicloturistilor propuneri actuale de trasee pitoresti de mountain biking”, se arata intr-un comunicat de presa al CNN.
Refacrea hartilor se bazeaza pe notitele luate de participanti la expeditii, mii de fotografii realizate precum, inregistrari cu aparatura GPS si a discutiilor cu localnicii.

2 Responses to “Se refac hartile traseelor de mountain bike din Poiana Rusca”

  1. Am uitat ceva 😀 … in data de 3 sau 10 mai 2009 (cel mai probabil in 3), la Valea lui Liman v-a avea loc a4-a editie a concursului de mountain bike LIMAN BIKE RACE. Informatii despre traseu vor fi postate pe http://www.concordialugoj.ro . Nu se percepe taxa de inscriere:). Editia precedenta s-a bucurat de o participare consistenta Maros Sport, Bike Attack, etc

  2. Buna! Suntem un grup de baieti din zona pasionati de mountain bike, daca aveti nevoie de informatii (in special partea vestica a masivului) va putem sta la dispozitie 🙂
    adrian_ticula@yahoo.com