Programul “Vacante la tara” vine cu preturi intre 150 si 195 lei

April 17th, 2010

Vacante la taraProgramul special “Vacante la tara”, ce se desfasoara intre 11 aprilie si 18 iunie, ofera pachete promotionale de 6 zile si 5 nopti cazare in camera dubla, la preturi intre 150 lei si 195 lei de persoana, a anuntat luni Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC). Programul, ajuns la a XV-a editie, este organizat de ANTREC si ofera posibilitatea petrecerii unei vacante in satele romanesti la tarife promotionale, care pe parcursul ultimilor doi ani au ramas neschimbate.
Astfel, la o pensiune de 2 margarete, tariful este de 150 lei de persoana pentru 5 nopti cazare, iar la pensiuni de 3 si 4 margarete, pretul este de 195 lei. Si in acest in, multe pensiuni ofera ca bonus mic dejun traditional (branzenturi, oua, dulceata , miere, chec).

La program s-au inscris unele pensiuni ANTREC din filialele Alba, Arges, Brasov, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Suceava, Sibiu si Vrancea.

2 Responses to “Programul “Vacante la tara” vine cu preturi intre 150 si 195 lei”

  1. Buna ziua,
    Eu locuiesc in Craiova si as dori sa stiu mai multe detalii despre acest program. Eu si sotia mea am dori sa facem un tur organizat al Bucovinei si sa vizitam manastirile din zona, dar sa locuim numai la o singura pensiune. Perioada in care am vrea sa venim este 19 aprilie pana la 23 aprilie.Trimiteti-mi mai multe detalii cu acest gen de programe.
    O zi buna si sa auzim numai de bine.

  2. Unde putem afla date despre pensiuni?