Lacurile sarate de la Ocna Sibiului vor fi inchise pentru modernizare

April 29th, 2010

Lac Sarat  - Ocna SibiuluAnul acesta sibienii dar si turistii nu se vor mai putea bucura de apa sarata, de namol si de bronzul de la Ocna Sibiului, pentru ca intreg complexul de lacuri este inchis pentru modernizare. Primaria are la dispozitie 4,5 milioane de euro din fonduri PHARE si alte 3,5 milioane de euro din fonduri guvernamentale.
Sibienii nu sunt prea incantati de aceasta veste mai ales ca Ocna Sibiului este o varianta de distractie ieftina pe timpul verii.

Autoritatile locale promit o transformare totala a lacurilor de la Ocna Sibiului.

Odata cu lacurile va fi amenajat si parcul balnear din apropierea complexului care pana nu demult era o ruina. Acum autoritatile vor transforma 11 hectare de padure intr-un parc modern, cu teren de sport, piste pentru biciclisti, bancute si locuri de joaca pentru copii.

3 Responses to “Lacurile sarate de la Ocna Sibiului vor fi inchise pentru modernizare”

  1. PROBABIL CA DUPA CE SE VOR TERMINA LUCRARILE SE VA GASI SI UN CONCESIONAR ASTFEL INCAT CHIAR SA NU NE MAI APROPIEM DE OCNA SIBIULUI!

  2. Buna ziua,
    Vroiam sa intreb cand se estimeaza finalizarea lucrarilor. Mai avem vreo sansa anul acesta, chiar si in septembrie?????

  3. Sunt curioasa ce preturi vor fi practicate dupa aceste modernizari.Tare mi-e teama ca nici nu ne vom mai putea apropia de Ocna Sibiului.Dar nu avem altceva de facut decat sa asteptam