Festival de Fanfare la Galati

April 30th, 2008

Miercuri, 30 aprilie, la Galati va incepe Festivalul International de Fanfare si Orchestre de Mars si Promenada “Iosif Ivanovici”. La eveniment si-au anuntat participarea 10 Fanfare din tara si din strainatate: “Argesul” din Pitesti, “Valahia” din Giurgiu, Fanfara municipiului Barlad, fanfara „Rotaria” Vaslui, Muzica Militara a Garnizoanei Braila, fanfara din localitatea Freiburg – Germania, fanfara “Vasile Amarfii” din Nisporeni – Republica Moldova, fanfara „Edyrne” – Turcia, fanfara din localitatea Ruse – Bulgaria si ansamblul folcloric „Doina Covurluiului” Galati Festivalul se va incheia pe data de 3 mai.

5 Responses to “Festival de Fanfare la Galati”

  1. Buna ziua sunt de la FANFARA CIOCARLIA si as vrea sa sustin un concert la festivalul Fanfarelor Galati ,situl nostru este http://www.fanfara-ciocarlia.com acolo sunt mai multe date despre noi si persoana de contact pentru Romania ,va multumesc

  2. doresc sa inscriu in festival FANFARA 10 PRAJINI DIN MOLDOVA CONTACT scorpion_diabolic@yahoo.com telefon 0762404340 va multumesc

  3. Salajan Sorin, on September 22nd, 2008 at 2:36 pm Said:
    m-ar interesa sa inscriu in festival Fanfara Promenada de la Campia Turzii jud. cluj Daca ma puteti ajuta va rog sa imi trimiteti un Email Va nultumesc!

    14.06.2009

  4. Va rog sami trimiteti programul Festivalului de de fanfare. As vrea sa particip si eu. Ma intereseaza cand ar fi concert, Sunt dirijorul fanfarei din Crasna, jud. Salaj.

  5. m-ar interesa sa inscriu in festival Fanfara Promenada de la Campia Turzii jud. cluj Daca ma puteti ajuta va rog sa imi trimiteti un Email Va nultumesc!